top of page
slikopleskarstvo in beljenje

Slikopleskarstvo

Nudimo vrhunsko slikopleskarstvo, ki bo vašim prostorom vdihnilo svežino in estetsko dovršenost. Našo Kogi ekipo sestavlja peščica izkušenih specialistov slikopleskarjev, ki skrbno izberejo barve in premaze ter izvedejo vsako slikopleskarsko delo z natančnostjo in strokovnostjo. Vaši prostori bodo zasijali v novi preobleki, ki bo izpolnila vaša pričakovanja.

Glavna prednost je, da dobite hitre informacije in dostop do kontaktne osebe pred in  med celotnim projektom, da bo postopek za vas čim bolj gladek in enostaven.

Modern Office Interior
Hardwood Floor

Slikopleskarske storitve v srcu Savinjske regije

Smo vaš lokalni slikopleskar, ki prinašanja barvit in osvežujoč stil v vaše domove in poslovne prostore. Naša ekipa izkušenih slikopleskarjev v Savinjski dolini, Celju, Velenju in drugih mestih razume vrednost natančnosti in kakovosti v slikopleskarskih delih. Izvajamo vse, od pleskanja sten, stropov do barvanja fasad, s poudarkom na detajlih, ki naredijo razliko.

Modern Office Interior
Pink Grain Wall

Dekorativne tehnike

Dekorativne tehnike so kreativni načini, s katerimi lahko izboljšate videz in vzdušje v notranjih prostorih. Te tehnike se pogosto uporabljajo v notranjem oblikovanju in slikopleskarstvu, da bi dosegli edinstven in estetsko privlačen videz.

Modern Office Interior
Granite Texture

Polaganje tapet

Polaganje tapet je odličen način, da svojemu domu dodate prefinjen in privlačen videz. Z ustrezno pripravo in izvedbo lahko dosežete osupljive rezultate, ki bodo vašemu notranjemu prostoru vdihnili novo življenje. Poleg skoraj neskončne izbire vzorcev, ki jih lahko kombinirate v vsak prostor, je cena polaganja tape ugodna.

Modern Office Interior
White Walls

Nič več plesni v hiši!

Odstranjevanje plesni je pomembno za ohranjanje zdravega in varnega bivalnega prostora. Plesen je lahko nevarna za zdravje, saj lahko sprošča škodljive toksine. Za vas identificiramo plesen, ocenimo obseg, odstranimo plesen in preprečimo ponovno pojavljanje plesni.

Naši projekti

bottom of page