top of page

Obrtniška dela

Izvajamo vse vrste obrtniških del, s katerimi vaš objekt spremenimo v dom, ki je narejen povsem po vaših željah. Pred pričetkom izvajanja dela na podlagi izkušenj in strokovnega znanja tudi svetujemo glede izbire najboljše rešitve in uporabljenih materialov.

Abstract Lines

Kako bo potekalo naše delo

01

Uvodni sestanek in ogled objekta

Začnemo s temeljitim posvetov in preučimo želje in potrebe. Sledi ogled lokacije, kjer si natančno ogledamo obstoječe razmere, naredimo izmero in ocenimo obseg dela. Na podlagi naših izkušenj lahko že v tej vazi identificiramo skrite izzive.

02

Individualna ponudba

Na osnovi pridobljenih informacij pripravimo individualno ponudbo, ki vključuje cenik za slikopleskarstvo, keramičarstvo in suhomontažna dela. Jasno določimo cene za pleskanje, glajenje sten, polaganje knaufa, izdelavo knauf stropa, keramičarska dela in fasadne storitve, prilagojene potrebam stranke. Pri nas je končna cena enaka kot na ponudbi.

03

Izvedba projekta

Po sprejetju ponudbe podrobno razložimo normative za slikopleskarska

dela, konstrukcije za knauf, postopke polaganja keramike ter vse detajle, povezane z izvedbo fasade. S tem želimo stranki zagotoviti popolno razumevanje procesa in pričakovanih rezultatov. V tej fazi bomo kvalitetno in pravočasno izvedli izbrana obrtniška dela. V vsakem momentu Vam bomo na voljo za vprašanja, vmesne sestanke in v podporo. Naš vodilo je kvaliteta, zato uporabljamo zgolj najkvalitetejše materiale, najnaprednejše tehnologije in usposobljene sodelavce.  Ves čas izvajanja del ohranjamo odprto komunikacijo s stranko. Redno poročamo o napredku, po potrebi prilagajamo načrte in skupaj usklajujemo vsak korak. Tako želimo zagotoviti, da so strankine želje vedno v ospredju.

04

Analiza projekta

Po izvedbi bomo začeli s pozornimi analizami. Projekt pregledamo in po potrebi prilagodimo in zagotavimo, da bo vse v skladu z našimi cilji. Komunikacijo ohranimo in bomo vedno odprti za vas in za povratne informacije ter izboljšave.

05

Zaključek projekta

Po zaključku del skupaj s stranko opravimo končno preverbo, kjer se prepričamo, da so vsa obrtniška dela izvedena v skladu s pričakovanji. Prejeli boste tudi vse potrebne informacije o vzdrževanju in morebitnih nadaljnjih korakih. Ob prijetnem kosilu in pogledu na odlične rezultate nazdravimo ter se uskladili za morebitno nadaljnje sodelovanje. Ker verjamemo vase in v našo strokovnost, da vas popeljemo do novih uspehov, se že veselimo sodelovanja. Naš cilj je zagotoviti popolno zadovoljstvo in trajno kakovostno rešitev.

bottom of page