top of page

Gradnja

Ponujamo vsestranske in zanesljive storitve splošnega gradbeništva, načrtovanja pred gradnjo, upravljanja projekta in hitre gradbene storitve za projekte, od temeljev do strehe. Na voljo smo vam po vsej Sloveniji, največ pa delujemo v Savinjski dolini.

Abstract Lines

Kako bo potekalo naše delo

01

Uvodni sestanek in individualni posvet

Začnemo s podrobnim posvetovanjem, kjer stranko vodimo skozi možnosti gradnje in obnove. Razpravljamo o klasični gradnji, montažni hiši, gradnji prizidka ter prednostih in slabostih vsake možnosti. Skupaj določimo želje, cilje in proračun za gradbeni projekt v Savinjski dolini.

02

Izbira gradbenega materiala in načrtovanje

Po uskladitvi pričakovanj se posvetimo izbiri gradbenega materiala, pri čemer upoštevamo najnovejše trende na trgu gradbenih materialov in tehnologij. Pripravimo tudi plan gradnje klasične in montažne hišne ter tipske zidane hiše, prilagojene strankinim željam.

03

Natančna cena gradnje hiše na ključ

Sledi priprava natančne cene za gradnjo hiše na ključ, s stroški gradnje prizidka ali celotne hiše. Jasno predstavimo stroške gradbenega materiala, delovne sile ter vse druge relevantne postavke, pri tem pa zagotovimo transparentnost in preglednost cen.

04

Načrtovanje urejanja okolice hiše

Po dogovoru o gradbeni izvedbi se posvetimo urejanju okolice hiše. Skupaj z naročnikom razvijemo ideje za moderno ureditev okolice, pri tem pa upoštevamo želje naročnika, cenik za urejanje okolice in poceni možnosti, ki ne odstopajo od kakovosti.

05

Zaključek gradnje na ključ in ureditve okolice

Po uspešno izvedeni gradnji hiše na ključ in ureeni okolici zaključimo projekt. Kot naša stranka boste prejeli vse potrebne informacije o vzdrževanju in upravljanju doma ter vam bomo na voljo za vzdževanje še po zaključku projekta. Iščete izvajalca za urejanje okolice hiše? Naša ekipa je tu, da vaše ideje o urejenem domu spremenimo v resničnost.

bottom of page