top of page

Inženiring

Pri gradnji novega objekta, preoblikovanju, prenovi in prilagajanju, lahko naše podjetje bistveno olajša vaše skrbi, ki se pojavijo pri pripravi gradbenih in arhitekturnih načrtov. Že pred začetkom izvajanja del se obrnite na nas, izrazite svoje želje, in naš usposobljen tim vam bo asistiral pri njihovi izpolnitvi.

Abstract Lines

Kako bo potekalo naše delo

01

Uvodni Sestanek - Raziskovanje Vizije in Potreb Stranke

Na uvodnem sestanku se posvetimo temeljnemu raziskovanju vaše vizije in specifičnih potreb za projekt. Aktivno prisluhnemo vašim idejam, hkrati pa s strokovnimi vprašanji dopolnimo razpravo, da čim bolj celovito razumemo vaše želje. Naš cilj je ustvariti odprto in sproščeno okolje, kjer se vzpostavi jasna komunikacija in zaupanje, kar je ključ za uspeh projekta.

02

Priprava na Izvedbo - Načrtovanje in Tehnična Priprava

V tej fazi se temeljito posvetimo raziskovanju in tehnični pripravi projekta. Skupaj z vami delimo detajle projekta, časovni okvir, proračunom in tehničnimi specifikacijami. Predstavili vam bomo možnosti, ki so na voljo, ter skupaj določimo strategijo, ki bo najbolje zadovoljila vaše potrebe. Trudimo se zagotoviti popolno preglednost in jasnost v vsakem koraku. Ob koncu te faze bomo pripravljeni na akcijo.

03

Izvedba projekta

V tej fazi bomo kvalitetno in pravočasno izvedli izbrane storitve bodisi oblikovanja notranje opreme ali 2D načrtov in 3d modela. V vsakem momentu vam bomo na voljo za vprašanja, vmesne sestanke in v podporo.

Naš moto je kvaliteta, zato uporabljamo zgolj najkvalitetejše materiali, najnaprednejše tehnologije in usposobljene sodelavce.

04

Analiza projekta

Po zaključku projekta notranjega oglikovanja, izrisa 2D ali 3D načrta ali skeniranja okolja, izvedemo temeljito analizo rezultatov. Skupaj z vami pregledamo, ali so cilji doseženi in ali obstajajo področja, kjer bi lahko izboljšali izvedbo. Če se pokažejo potrebe po popravkih ali dodatnih prilagoditvah, smo tu, da hitro in učinkovito odzovemo. Naša predanost kakovosti pomeni, da se ne zadovoljimo le s končanim projektom, temveč nenehno stremimo k izboljšavam.

05

Zaključek projekta

Ob prijetnem kosilu in pogledu na odlične rezultate nazdravili ter se uskladili za morebitno nadaljnje sodelovanje. Ker verjamemo vase in v našo strokovnost, da vas popeljemo do novih uspehov, se že veselimo sodelovanja.

bottom of page