top of page
2d 3d izris

3D model hiše

Izdelamo inteligentne digitalne 2D in 3D datoteke iz trenutnih in zgodovinskih informacij ali podatkov laserskega skeniranja. Z dobrim in detajliranim načrtom lahko stranka ne le upravlja sredstva ampak tudi dobi pomembne informacije o morebitnih napakah, kar prepreči drage sanacije, preden se zgodijo.

Sheet of Paper

3D modeliranje

1

3D izris

Naša storitev vključuje vrhunsko 3D izrisovanje in modeliranje objektov, ki omogoča natančen in realističen prikaz vaših idej. S pomočjo naprednih programskih orodij in izkušenih oblikovalcev ustvarimo vizualno privlačne 3D modele, ki bodo osvetlili vaše projekte in vas navdušili.

2

Detajli

Ne glede na to, ali gre za arhitekturne načrte, notranjo opremo ali produktne modele, smo specializirani za prilagajanje našega 3D izrisa vašim specifičnim zahtevam. Z visoko stopnjo natančnosti in detajlov bomo vaše ideje prenesli v navdihujoče vizualne podobe, ki bodo poudarile vsak detajl.

3

Render

Poleg 3D izrisov ponujamo tudi visokokakovostne storitve renderiranja, ki modelom dodajo življenje in realizem. Zmogljiva računalniška oprema in strokovno znanje omogočajo ustvarjanje renderjev s fotorealističnimi detajli, svetlobnimi učinki in teksturami, kar bo vaše projekte približalo resničnosti.

Naši projekti

bottom of page