top of page
notranje oblikovanje

Interior design

Zakaj izbrati nas? Na vašem projektu bodo sodelovali inženir gradbeništva, notranji oblikovalci in po potrebi tudi arhitekt in statik. To pomeni, da boste dobili celostno obravnavo ne le iz področja estetike in funkcionalnosti ampak bodo določeni tudi vsi gradbeno-tehnični detajli. Nobena malenkost nebo izpuščena!

Zaslužite si dom, ki podpira vas, vaše sanje in vaš življenjski slog, saj je notranje oblikovanje veliko več kot barva ali pohištvo. Dobro oblikovan prostor izžareva energijo, ki spodbuja navdih, sprostitev in povezanost.

Zakaj potrebujem notranje oblikovanje

Neprimerljiva kvaliteta - hitro in ugodno

01.

Najem notranjega oblikovalca vam prihrani denar

02.

Prihranili vam bodo čas in skrbi

03.

Proračuna ne boste presegli

04.

Najamete izurjeneo oko

05.

Pametne in edinstvene ideje

06.

WOW faktor & osupljivi rezultati 

07.

Notranji oblikovalec bo dodal vrednost vašemu domu

08.

Vaš prostor bo bolj funkcionalen

09.

Prostore bo lažje vzdrževati

10.

Vse storitve načrtovanja in izvedbe v eni osebi

Interior Design

Kreativno notranje oblikovanje po meri.

Nudimo inovativne rešitve za notranje oblikovanje, ki bodo vašemu domu ali poslovnemu prostoru vdihnile svežino in funkcionalnost. Naši certificirani strokovnjaki za interior dizajn imajo obsežno znanje in izkušnje ter bodo poskrbeli, da boste dobili edinstven in prilagojen dizajn.

Modern Office Interior
Modern Office Interior

Notranje oblikovanje za vse regije v Sloveniji in po celem svetu

Naša storitev notranjega oblikovanja je na voljo za vse regije v Sloveniji z osebnim pristopom, prav tako ponujamo spletno notranje oblikovanje za stranke po celem svetu. Ne glede na to, kje ste, lahko sodelujemo na daljavo in ustvarimo izjemen dizajn za vaš prostor.

Modern Office Interior
Individualni pristop

Individualni pristop

Vsak projekt zahteva individualen pristop, saj se želje in potrebe strank razlikujejo. Z nami boste sodelovali v tesnem partnerstvu, kjer bomo prisluhnili vašim željam in idejam, da bomo skupaj oblikovali prostor, v katerem se boste dobro počutili.

Modern Office Interior
Modern Office Interior

Cena notranjega oblikovanja

Naš cilj je ponuditi kakovostno notranje oblikovanje po poštenih cenah. Pred začetkom projekta vam bomo pripravili jasno oceno stroškov, da boste vedeli, kaj pričakovati. Naša transparentnost in odprta komunikacija sta naša prednost.

Zaupanja vreden partner za notranje oblikovanje

Pri izbiri partnerja za notranje oblikovanje je zaupanje ključno. Preverite naše reference in se prepričajte o naši kakovosti. Ne glede na to, kje se nahajate, smo tukaj, da vam pomagamo ustvariti edinstven in funkcionalen prostor.

Naši projekti

Stopite v stik

u. Nikole Tesla 6
3310 Žalec

+386 31 784 710

  • Facebook
  • Instagram
Naloži datoteko

Hvala za zupanje!

bottom of page