top of page
2d 3d izris

2D  načrt hiše

Izdelamo inteligentne digitalne 2D in 3D datoteke iz trenutnih in zgodovinskih informacij ali podatkov laserskega skeniranja. Z dobrim in detajliranim načrtom lahko stranka ne le upravlja sredstva ampak tudi dobi pomembne informacije o morebitnih napakah, kar prepreči drage sanacije, preden se zgodijo.

Sheet of Paper

2D izris

1

2D izris

Naša storitev ponuja vrhunske 2D izrise, ki bodo vaš objekt predstavili v najboljši luči. Ne glede na to, ali gre za stanovanje, poslovni prostor ali industrijsko stavbo, bomo poskrbeli za detajliran in tehnično dovršen 2D izris, ki bo odražal vaše želje in potrebe.

2

Prilagodnjivost

Sodelujemo s strankami v vsaki fazi procesa in zagotavljamo prilagodljivo in 

natančno modeliranje objekta. Naši strokovnjaki bodo skrbno poslušali vaše ideje in jih prenesli v natančen 2D model, pri čemer bomo upoštevali vaše specifične zahteve glede prostorske razporeditve, oblikovanja in funkcionalnosti.

3

Hitro in zanesljivo

Pri nas se zavedamo, da je čas ključnega pomena. Zato smo predani zagotavljanju hitre in zanesljive dostave storitev 2D izrisa. Naša učinkovita delovna metodologija nam omogoča, da ohranjamo visoko kakovostne standarde, hkrati pa spoštujemo dogovorjene roke. Sodelovanje z nami pomeni, da boste pravočasno prejeli  2D izris vašega objekta, pripravljenega za nadaljno uporabo in predstavitev.

Naši projekti

bottom of page