top of page
suhomontaža

Suhomontažna gradnja: prilagodljiva, hitra in čista

Takoj ko je pred nami preureditev ali dozidava prostora, se dandanes uporablja predvsem suha gradnja. Klasičen primer tukaj je predelano podstrešje. Zahvaljujoč prilagodljivi vgradnji suhomontažnih plošč lahko prostore skoraj popolnoma preoblikujemo po vašem okusu. Drug primer je viseči strop, da prihranite stroške ogrevanja ali vizualno povečate prostor. Z mavčnimi ploščami lahko zelo enostavno in hitro obložimo stene ali pa učinkovito zakrijemo vodovodne cevi/električno napeljavo.

Večinoma so suhomontažne stene nenosilne stene, grajene s pločevino in lahko konstrukcijo. Mimogrede, izraz drywall izhaja iz dejstva, da ne potrebuje vode ali gradbenih materialov na vodni osnovi, kot so beton, glina ali malta. Zaradi tega je suhomontažna plošča hitra in zelo čista rešitev.

Modern Office Interior
Image by Cory Woodward

Kakovostna suhomontaža iz Savinjske za celo Slovenijo

Izvajamo širok spekter storitev suhomontaže, specializirani smo za montažo mavčnih plošč predelne stene in spuščene stropove. Naša ekipa izkušenih suhomontažerjev vam bo pomagala pri izvedbi projektov različnih obsegov, od manjših stanovanjskih popravil do večjih komercialnih projektov.

Modern Office Interior
suhomontaza-petos

Cena suhomontaže

Pri nas se trudimo ponuditi konkurenčne cene za suhomontažne storitve. Za natančno oceno stroškov nas kontaktirajte, in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo.

Kako izbrati izvajalca suhomontaže v Savinjski regiji

Pri izbiri izvajalca suhomontaže je ključnega pomena izbrati strokovnjake z dobrim ugledom. Preverite naše reference in kontaktirajte nas, da se dogovorimo za brezplačno oceno vašega projekta.

Naši projekti

bottom of page